Start allerede i morgen!

Forestil dig, at du var en rigtig ørn til engelsk- især på dit arbejde. Men du har ikke haft tiden til at gå til engelskundervisning.  Og du synes at det går endda. Du kan stadigvæk undgå at tale engelsk på jobbet. Plus har du en sød sekretær/kollega som er super god til engelsk, og som gerne skriver dine rapporter og e-mails på engelsk for dig.

Nu bliver der ansat en ny boss fra Holland og nu skal du tale med hende – hver dag – på engelsk! Du går lidt i panik – kan ikke sove særligt godt de første nætter efter at du fik det at vide.  Men, helt ærligt, hvor svært kan det være, spørger du dig selv?

Efter første uge med hende, opdager du nu, at undervisning er nødvendigt for dig.  Og bliver lidt ked af alle de år, hvor du undgik at blive bedre til engelsk.  Du indser, at nu skal du have hjælp til det.  Du søger efter engelsk timer på Google, AOF, FOF, HR – afdeling (men de skal helst ikke vide hvor ringe dit engelsk er), i din omgangskreds – overalt.

Virker det bekendt?  Der er mange som har det netop lige som dig.

Hvad venter du på? Kom i gang NU! Send en mail til Realtime English og start allerede i morgen med din egen personlige engelsk coach.